Acasă Eveniment Patru traficanți de droguri de mare risc, arestați preventiv în urma unor...

Patru traficanți de droguri de mare risc, arestați preventiv în urma unor descinderi la Lugoj și București

DISTRIBUIȚI

Judecătorii timișoreni au dispus arestarea celor patru persoane pentru 30 de zile. Axinte Marian Viorel, Sava Adrian și Korber Ralph Eduard, Călușaru Florica sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc și deținerea de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu. Sentința nu este definitivă.

„În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la Lugoj și București au fost identificate și ridicate cantitatea de aproximativ 40 de grame de substanță pulverulentă de culoare maro ce conține heroină, porționată în scopul comercializării, peste 240 de comprimate având ca substanțe active alprazolam și tramadol, 18 seringi hipodermice utilizate și prezentând urme de substanță, două pungi cu substanță pulverulentă alb-gălbuie și cu fragmente de substanță solidă cristalină transparentă, aproximativ 10 grame de canabis, grindere și cântare de precizie, telefoane mobile, o sumă de bani în lei, precum și alte mijloace de probă”, a anunțat DIICOT Timișoara.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara. Acțiunea a fost realizată cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, Brigăzii Autostrăzi, Direcției de Poliție Transporturi și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

 

Comentarii

comentarii