Acasă Eveniment Patru turci au luat-o pe ruta Turcia – România, via Serbia, cu...

Patru turci au luat-o pe ruta Turcia – România, via Serbia, cu oprire neprogramată la sediul Poliției de Frontieră Oravița. Unul dintre ei a trecut și pe la spital

618
DISTRIBUIȚI

Patru cetățeni turci au fost depistați de polițiștii de frontieră din Oravița în cursul nopţii de 29/30 ianuarie, în apropierea localității de frontieră Jitin, după ce au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România. Unul dintre turci se afla în hipotermie și a fost trimis de urgență la spitalul din Oravița.

La sediu, în urma verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că persoanele sunt cetăţeni din Turcia, cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani.

Observând că unul dintre aceștia se afla în stare de hipotermie, polițiștii au apelat la serviciile medicale de urgență. O ambulanță s-a deplasat la fața locului pentru acordarea de îngrijiri medicale și, ulterior, pentru a-l duce pe bolnav la spitalul din Oraviţa,

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată fiind informate autorităţile de frontiera din Serbia in vederea punerii în aplicare a acordului de readmisie”, transmit polițiștii de frontieră.

Comentarii

comentarii