Acasă Actualitate PD-L Timiş îşi alege candidatul la primărie ca-n America

PD-L Timiş îşi alege candidatul la primărie ca-n America

DISTRIBUIȚI

Candidatul PD-L la Primăria Timişoarei pentru alegerile viitoare va fi stabilit în urma unei competiţii interne. Nu va fi desemnat fără puţină… “transpiraţie”. Mai precis, pentru a-şi câştiga statutul de candidat la Primăria Timişoara din partea PD-L Timiş, persoana respectivă trebuie să treacă prima dată printr-o campanie internă în partidul din care face parte, unde se va confrunta în idei şi programe cu alte persoane dornice să ajungă la statutul de candidat din partea PD-L. Unul dintre candidaţi este chiar consilierul local PD-L Ovidiu Ciuhandu, care a vrut să candideze şi la alegerile trecute, dar în locul acestuia a candidat actualul deputat PD-L Gheorghe Ciobanu. Alegerile acestea în partid vor fi după model american, după cum spune şeful filialei, Constantin Ostaficiuc, dar numai după ce vor avea loc alegerile pentru şefia filialei judeţene, unde Ostaficiuc va candida.

Fără lovituri sub centură
“Avem în gând lansarea unei competiţii. Ea se va întâmpla după finalizarea alegerilor la nivelul filialei. Atunci se va lansa competiţia pentru candidatul de primar pe Timişoara. E o transparenţă totală. În final, se va vota. Cine va câştiga această competiţie, care se va desfăşura cu o transparenţă totală, va fi candidat. Este un sistem cu o transparenţă şi o democraţie aproape de sută la sută. Se vor organiza mese rotunde în interiorul partidului, prezenţă la TV, cu amendamentul că nu vom accepta în interiorul partidului atacuri jignitoare şi lovituri sub centură”, spune Constantin Ostaficiuc.

“Transparenţă totală”
Candidatul care va ieşi câştigător din competiţia internă va prelua din strategiile tuturor, pentru a face una solidă, cu care să candideze mai departe. “Cred că va ieşi foarte puternic din competiţie şi va prelua strategiile fiecăruia, pentru a face cea mai completă strategie pentru Primăria Timişoara. Nu mai aşteptăm scoaterea unui candidat, va fi rezultatul unei campanii electorale interne, dar cu transparenţă totală şi relaţii exterioare”, mai spune Ostaficiuc.

Comentarii

comentarii