Acasă Politica PDL şi-a început campania electorală pentru alegerile din 2012

PDL şi-a început campania electorală pentru alegerile din 2012

160
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a venit la Timişoara pentru a face lobby printre timişoreni partidului democrat liberal. La prima vedere, intenţiile doamnei Anastase par nobile, pentru că aceasta a avut câteva întâlniri pe teme sociale cu reprezentanţii ONG-urilor din Timişoara. În realitate, însă, preşedintele Camerei Deputaţilor a venit la Timişoara pentru a le atrage atenţia parlamentarilor PDL că partidul este în cădere liberă şi trebuie făcut ceva cât mai repede pentru că alegerile parlamentare din 2012 se apropie.

PDL a intrat cu sufletul la guvernare

Roberta Anastase a făcut nişte declaraţii şoc la sediul partidului, unde a avut programată o întâlnire cu presa. Anastase spune că partidul din care face parte a intrat cu sufletul la guvernare, iar scopul principal al acestui partid este de a fi lângă oameni şi de a-i ajuta. Această declaraţie este puţin hazlie, în contextul în care în România se impozitează pensiile, salariile au fost reduse drastic, alocaţiile pentru nou-născuţi au fost diminuate şi la fel s-a întâmplat cu ajutoarele sociale. Se pare însă că cei care conduc destinele acestei ţări nu simt criza şi, după spusele lor, în România totul merge bine.

Legea ANI – o prioritate pentru PDL

Vâzând că PDL are o problemă serioasă de imagine, iar partidul este în scădere din punct de vedere al procentelor, Roberta Anastase pune piciorul în prag şi vrea o întâlnire cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, care să susţină, la rândul lui, legea ANI, care, din spusele celor din PDL, este vitală pentru România. Şi dacă tot e în campanie, Roberta Anastase nu s-a putut abţine şi a sărit la gâtul social-democraţilor: “O să vedeţi că PSD se foloseşte de PNL până ajunge la guvernare, după care le va întoarce spatele". Impresia generală pe care a lăsat-o preşedintele Camerei Deputaţilor a fost aceea a unui politician disperat, care ştie că la viitoarele alegeri parlamentare va piede ciolanul şi tocmai de aceea conducătorii acestui partid încearcă orice metodă pentru a-şi atrage din nou electoratul. Ultima găselniţă a democrat-liberalilor este de a vorbi cu oamenii, aceasta este principala ţintă a acestui partid.
 

Comentarii

comentarii