Acasă Actualitate Pe 21 mai, Ziua Porților Deschise la Poliția Locală Timișoara

Pe 21 mai, Ziua Porților Deschise la Poliția Locală Timișoara

291
DISTRIBUIȚI

Pe 21 mai, de Sfinții Constantin și Elena, Poliția Locală Timișoara organizează Ziua Porților Deschise. Ajunsă la a opta ediție, aceasta marchează felul în care este sărbătorită Ziua Poliției Locale din România de către polițiștii timișoreni. Aceștia îi așteaptă pe toți cei care doresc să viziteze sediul de pe str. Avram Imbroane nr. 54, marți între orele 12 și 14.

Se vor prezenta, cu această ocazie, sala de festivități, sala de sport, motoscuterele, bicicletele, segway-urile și autovehiculele cu care polițiștii locali patrulează în teren. Polițiștii vor sta de vorbă cu oamenii, prezentându-le atribuțiile polițiștilor locali, rezultatele foarte bune la competițiile sportive și vor face demonstrații.

În anii precedenți, manifestarea a fost un succes de fiecare dată. Atunci, s-au strâns sute de persoane, printre care un număr impresionant de elevi, reprezentanți ai consiliilor consultative de cartier și simpli cetățeni ai orașului. Direcția Poliția Locală Timișoara îi așteaptă cu drag, și în acesta an, pe cei care doresc să afle lucruri noi despre instituție.

Comentarii

comentarii