Acasă Eveniment Pe strada Emil Zola nr. 125 din Timișoara se preconizează o mare...

Pe strada Emil Zola nr. 125 din Timișoara se preconizează o mare tragedie rutieră

2007
DISTRIBUIȚI

Pe strada Emil Zola nr. 125 din zona Fratelia Timișoara se preconizează o mare tragedie rutieră, dacă nu se iau măsuri urgente. Cetățenii au chemat cotidianul ZIUA de Vest, vineri 15 mai, la fața locului și au semnalat gravitatea situației.

Astfel, chiar lângă zidurile caselor lor, strada s-a crăpat și a început să se formeze o groapă extrem de primejdioasă nu numai pentru șoferii care trec în mare viteză pe acolo, dar și pentru locuințele oamenilor.

Pericolul extrem îl reprezintă mașinile de mare tonaj, care cutremură casele, crapă pereții și forțează adâncirea gropii, prin extinderea spărturii din asfalt.

Șoferii nu observă gaura și nu reduc viteza și de multe ori botul mașinilor rad asfaltul când roțile pătrund în denivelare.

Fiindcă traficul este foarte intens, oricând strada se poate prăbuși cu vreun camion și să se producă o ciocnire în lanț.

Riscul major crește de la o zi la alta.

Oamenii ne-au explicat că pe strada lor în ultimii ani au avut loc mai multe lucrări, inclusiv a fost așternut asfalt nou, iar firmele iresponsabile au făcut lucrări de mântuială și iată rezultatul….!!

Strada se prăbușește și pune în pericol traficul rutier…!!

Comentarii

comentarii