Acasă Actualitate Pe strada Patriarh Miron Cristea din Timișoara șoferii nesimțiți au distrus și...

Pe strada Patriarh Miron Cristea din Timișoara șoferii nesimțiți au distrus și gardurile

DISTRIBUIȚI

Pe strada Patriarh Miron Cristea, la doi pași de Primăria Timișoara, au loc unele ”fenomene” specific românești, unde legile și normele sociale sunt încălcate cu bună știință de șoferii nesimțiți, iar trotuarul se repară numai la unele asociații de proprietari, iar vis-a-vis, totul e lăsat în paragină.

Doamna Rodica este cetățeanul responsabil care a luat atitudine și a încercat să ceară socoteală autorităților.

”La doi pași de primărie, pe strada Patriarh Miron Cristea, în spatele clădirilor la numărul 5 și 7, situația e cam la fel cu cea pe Șagului, mai mult parchează și mașini și au distrus tot. La nr. 9, s-a pus bordura, s-au pus stâlpișori, s-a plantat gazon, s-au pus și doua semne de circulație și parca nu era destul și au însușit și trotuarul. Am sunat de doua ori la Poliția Locală și nici un răspuns. I-am rugat pe cei cu lucrările să ne pună și noua bordură, dar nimic. Așa se procedează??? La nr. 9 face primăria lucrări, dar la nr. 5 și 7, nu. De ce??? Suntem stat în stat ??? Noi nu plătim impozite ca și ei ??? Lucrările s-au încheiat de vreo săptămână și totul s-a făcut cu Dominic Fritz, primar și fără Cojan”, atenționează doamna Rodica.

Ce spune Poliția Locală Timișoara?

Poliția locală atrage atenția că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 de lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă. 

Poliția locală îi atenționează pe conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite parcarea în locurile interzise pentru a evita sancționarea și chiar ridicarea autovehiculelor.

Comentarii

comentarii