Acasă Administraţie Pentru a evita infecția cu Covid19, GAL Timișul de Centru deschide...

Pentru a evita infecția cu Covid19, GAL Timișul de Centru deschide piața online de produse locale

382
DISTRIBUIȚI

În teribila criză provocată de COVID19, Grupul de Acțiune Locală Timișul de Centru din Timișoara a decis să pună în legătură comunitatea cu producătorii locali de legume, fructe, mezeluri, brânzeturi, lactate, miere, deschizând piața online pe pagina www.timisuldecentru.ro.

Deja s-a început identificarea producătorilor dispuși să livreze produse în condiții igienico-sanitare la domiciliul clientului. Termenul de operaționalizare fiind de maxim 2 zile. Alexandru Iovescu, coordonatorul GAL Timișul de Centru, a explicat: ”Prin această inițiativă dorim să ajutăm la limitarea răspândirii virusului COVID-19 la nivelul județului Timiș, precum și la creșterea numărului produselor alimentare disponibile în posibilele zone afectate din județul Timiș.

De asemenea, dorim creșterea implicării comunității din județului Timiș în a susține economia locală, prin achiziționarea de produse alimentare direct de la micii producătorilor locali și sprijinim dezvoltarea rețelei de actori ai lanțului valoric alimentar și intensificarea cooperării dintre aceștia în următoarea perioadă”.

Producătorii locali din Timiș care doresc să se alăture inițiativei să trimită pe adresa de mail contact@timisuldecentru.ro următoarele informații: numele si prenumele; localitatea; produsele comercializate;
condițiile de livrare ( comanda minima, locațiile de unde se ridică produsele, dacă se oferă transport la domiciliul clienților și în ce condiții); modalitatea de plată acceptată; date de contact; două poze cu produsele comercializate.

Comentarii

comentarii