Acasă Actualitate Pentru ca măsurătorile să iasă bine, la Timișoara se spală străzile doar...

Pentru ca măsurătorile să iasă bine, la Timișoara se spală străzile doar lângă stațiile de măsurare ale calității aerului – Video

638
DISTRIBUIȚI

Pentru că poluarea de la Timișoara este confirmată de măsurătorile staților de măsurare ale calității aerului, în ciuda declarațiilor primarului Nicolae Robu, acesta a luat măsuri drastice. Prima soluție a fost oprirea senzorii cheie, respectiv cei pentru particulele PM 10, care dau rezultate care nu ne plac. În faza a doua s-a trecut, la cererea edilului la spălarea temeinică, prin câteva treceri succesive a mașinii, a străzii în dreptul stației din Calea Șagului. Dar doar acolo, cât să iasă bine măsurătorile.

In dreptul statiei de masurare a calitatii aerului spalam de 5ori (in video se vede doar de 2ori ca mi-a luat ceva pana m-am prins ce se intampla) Maine iasa Robu si o sa spuna ca aerul in TM e mai curat decat prevede legea…o sa luam amenda ca e aerul prea curat!Ps. Pe partea pe care ma aflam eu, a trecut de vre-o 8 ori! Am filmat dar e prea lunga filmarea!

Publicată de Takacs Tomy pe Luni, 28 octombrie 2019

Video: Takacs Tomy

Comentarii

comentarii