Acasă Actualitate Pentru ca timișorenii să nu mai fie deprimați, primarul Robu a cerut...

Pentru ca timișorenii să nu mai fie deprimați, primarul Robu a cerut să nu se mai afișeze timpii de așteptare enormi în stații de transport în comun

2644
DISTRIBUIȚI

După ce sute de timișoreni s-au plâns de faptul că mijloacele de transport în comun au întârzieri și de zeci de minute, primarul Nicolae Robu a luat o măsură radicală. Nu, nu a cerut regiei de transport să devină mai eficientă. Și nici nu a cerut măsuri urgente de modificare a sistemului inteligent de monitorizare a traficului, principalul vinovat de ambuteiajele din Timișoara (fapt recunoscut chiar de un raport al RATT). Primarul a cerut… să nu se mai afișeze în stații timpii de așteptare pentru mijloacele de transport.

„Eu am și cerut să nu se mai afișeze, că e mai deprimant să se afișeze ca acum, că vine un tramvai peste 4 minute, peste 10 minute, peste 15 minute, e mai enervant. Mai bine nu se afișează nimic”, a recunoscut, senin, Nicolae Robu.

Așa că timișorenii care așteaptă în frig și în ploaie să vină tramvaiul vor fi mult mai calmi și mai senini. Că doar până la urmă va veni unul.

Comentarii

comentarii