Acasă Eveniment Percheziţie la un centru medical din Arad. Cercetări privind deconturi fictive în...

Percheziţie la un centru medical din Arad. Cercetări privind deconturi fictive în dauna Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au făcut, marţi, o percheziţie la Clinica Laser System din municipiul Arad. În acest dosar se fac cercetări privind deconturi fictive la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, scrie news.ro.

În urma percheziţiilor care au avut loc marţi, la un centru medical din Arad, urmează să fie stabilit şi prejudiciul.

”Din cercetări, a reieşit că există suspiciuni rezonabile asupra mai multor cadre medicale, care îşi desfăşoară activitatea la un centru medical, din municipiul Arad, că acestea ar fi decontat servicii medicale susceptibile a fi fictive în dauna Casei Naţionale de Sănătate. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări în vederea stabilirii valorii prejudiciului, precum şi în vederea administrării probatoriului şi tragerii la răspundere penală a persoanelor bănuite, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals intelectual şi fals informatic, toate în formă continuată”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Arad.

La percheziţie au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Investigaţii a Criminalităţii Economice şi de cel al Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale.

Comentarii

comentarii