Acasă Eveniment Percheziţii în Timiş, într-un dosar de trafic de droguri. 16 persoane ar...

Percheziţii în Timiş, într-un dosar de trafic de droguri. 16 persoane ar fi deţinut şi comercializat, în mod repetat, droguri de risc, mare risc şi substanţe psihoactive

DISTRIBUIȚI

IGPR anunţă că marţi, în judeţul Timiş, au loc 24 de percheziţii, într-un dosar de trafic de droguri. Conform anchetatorilor, 16 persoane ar fi deţinut şi comercializat, în mod repetat, droguri de risc, mare risc şi substanţe psihoactive, printre care canabis, 3 – CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, cocaină, fiind identificate 37 de tranzacţii.

”Astăzi, 21 mai, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara, pun în aplicare 24 de mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul  Timiş, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept şi fără a deţine autorizaţie”, anunţă IGPR.

Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2022 şi până în prezent,  16 persoane ar fi deţinut şi comercializat, în mod repetat, canabis, 3 – CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, cocaină, MDMA, MDMB-4en Pinaca, MDMB – Inaca, ADB-Butinaca (droguri de risc, mare risc şi substanţe psihoactive), către consumatori din judeţul Timiş, pe parcursul investigaţiilor fiind documentate 37 de asemenea tranzacţii, scrie news.ro.

 Audierile se vor desfăşura la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara.

 Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română şi de către Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.

 Acţiunea se realizează cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, precum şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Glad Voievod Timişoara.

Comentarii

comentarii