Acasă Eveniment Percheziții la 45 de persoane acuzate că au luat parte la tăieri...

Percheziții la 45 de persoane acuzate că au luat parte la tăieri ilegale de arbori în apropiere de Lugoj

DISTRIBUIȚI
arhivă

Pentru polițiștii din Timiș, săptămână a început cu o acțiune amplă: percheziții la 45 de persoane acuzate de tăiere ilegală de arbori, furt de arbori și tăinuire. Vorbim de 45 de persoane din zona Lugojului, în mod special din Belinț. La acțiune iau parte polițiști din comună, dar și din Lugoj și Făget, precum și jandarmi și reprezentanți ai Direcției Silvice și ai Gărzii Forestiere.

La data de 8 august 2022, începând cu ora 06.00, polițiștii Sectiei 5 Poliție Rurală Belinț, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, Serviciului Ordine Publică Timiș și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Timiș, au pus în executare 41 de mandate de percheziție domiciliară la 41 de locații, aflate în competența Poliției Municipiului Lugoj, Orașului Făget, Secției 5 Poliție Rurală Belinț, Secției 7 Poliție Rurală Lugoj și Secției 10 Poliție Rurală Făget. Activitățile se desfășoară într-un dosar penal instrumentat de către polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Belinț, în care se efectuează cercetări sub aspectul savârșirii infracțiunilor de «Tăiere ilegală de arbori» în formă continuată, «Furt de arbori» în formă continuată și «Tăinuire»”, explică reprezentanții Poliției.

Polițiștii vizează 45 de persoane bănuite de comiterea infracțiunilor. La activități participă și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, reprezentanți ai Direcției Silvice și Gărzii Forestiere.

Comentarii

comentarii