Acasă Eveniment Percheziții la primăria comunei Prigor pentru comiterea de infracţiuni prevăzute de legislaţia...

Percheziții la primăria comunei Prigor pentru comiterea de infracţiuni prevăzute de legislaţia referitoare la regimul deşeurilor

DISTRIBUIȚI

Poliţişti de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Caraş-Severin, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa, au efectuat, joi, mai multe percheziţii într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea de infracţiuni prevăzute de legislaţia referitoare la regimul deşeurilor.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), au fost vizate cinci locaţii din judeţ, sediul unei unităţi administrativ teritoriale şi alte patru locuri unde au fost descoperite deşeurile municipale colectate din localitatea vizată, care ar fi fost depozitate fără respectarea condiţiilor legale.

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru AGERPRES, că unitatea administrativ-teritorială vizată este Primăria comunei Prigor.

În urma percheziţiilor efectuate de poliţişti, au fost ridicate înscrisuri şi documente de interes în cauză, precum şi alte mijloace materiale de probă.

“Poliţiştii, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările în acest dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de incendierea oricărui tip de deşeu şi/sau substanţă sau obiect, îngroparea deşeurilor şi eliminarea, deţinerea, păstrarea deşeurilor în afara spaţiilor autorizate”, precizează IPJ Caraş-Severin.

La acţiuni au participat poliţişti de la Serviciul Criminalistic şi inspectori de la Garda de Mediu Caraş-Severin.

La finalizarea activităţilor de cercetare, vor fi dispuse măsuri pentru ridicarea deşeurilor depozitate cu încălcarea prevederilor legale şi igienizarea zonelor rămase, menţionează sursa citată.

Comentarii

comentarii