Acasă Eveniment Percheziții la traficanții de droguri din cluburile din zona complexului studențesc din...

Percheziții la traficanții de droguri din cluburile din zona complexului studențesc din Timișoara

577
DISTRIBUIȚI

La data de 05.03.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților P.I.A., M.I.D. și P.F.A, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cauză s-a stabilit că, începând cu anul trecut, în județul Timiș, ar fi acționat o grupare infracțională ce ar fi fost implicată în traficul intern de droguri de risc și mare risc, respectiv cannabis, cocaină și ecstasy, pe care le-ar fi comercializat inclusiv în cluburile din zona complexului studențesc din Timișoara.

La data de 05.03.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Timișoara – Serviciul Antidrog au efectuat 4 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 318 comprimate de ecstasy, cannabis, un cântar electronic și un grinder.

La data de 06.03.2020, Tribunalul Timiș a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a doi dintre inculpați, iar față de un altul a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

Comentarii

comentarii