Acasă Eveniment Performanța unui hoț din Dolj care i-a impresionat pe polițiștii din Arad....

Performanța unui hoț din Dolj care i-a impresionat pe polițiștii din Arad. A spart 6 case într-o singură noapte și a furat tot ce a găsit

DISTRIBUIȚI

catuse11Un bărbat din Arad a jefuit sase locuinte într-o singură noapte. Bărbatul a furat ceasuri, bijuterii și telefoane în valoare de peste 16.000 de lei.

Șase locuințe din municipiul Arad au fost sparte în cursul lunii mai. Hoțul a furat ceasuri, bani, bijuterii și telefoane mobile, prejudiciul total ridicându-se la aproximativ 16.600 de lei. Polițiștii au stabilit că după comiterea furturilor, făptașul a fugit. Acesta a fost găsit ascunzându-se la domiciliul unei rude din județul Olt. Hoțul, un bărbat de 33 de ani, din județul Dolj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru furt calificat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale împreună cu cei ai Secției 1 și 2 de Poliție Urbană și Secției 1 Poliție Rurală au identificat la data de 26 mai, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Dobrotești, județul Dolj, bănuit de comiterea mai multor furturi din imobile situate pe raza municipiului Arad. Din cercetări a reieșit că în luna mai, acesta ar fi pătruns pe timpul nopții, prin escaladarea și forțarea ferestrelor, în 6 locuințe din municipiul Arad, de unde ar fi sustras sume de bani, bijuterii și diverse bunuri (ceasuri, telefoane mobile) cauzând un prejudiciu de aproximativ 16.600 de lei. Ulterior comiterii faptelor, bărbatul s-ar fi ascuns la domiciliul unei rude, din localitatea Redea, județul Olt.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bărbatul de 33 de ani fiind reținut de polițiști la data de 26 mai, iar în cursul zilei de vineri a fost prezentat magistraților Judecătoriei Arad, care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției pentru Operațiuni Speciale precum și de cel al Postului de Poliție Redea”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Comentarii

comentarii