Acas─â Cultura PerformArt 2021, la final

PerformArt 2021, la final

463
DISTRIBUIȚI

Ultimul spectacol pe 2021 al amplului proiect muzical PerformArt va avea loc ├«n 10 decembrie, ├«n sala Universit─â╚Ťii de Na╚Ťionale de Muzic─â Bucure╚Öti, de la ora 16.00.

Din Timi╚Öoara va concerta Goran Dejan Lolici student la Facultatea de Muzic─â ╚Öi Teatru din cadrul Universit─â╚Ťii de Vest (UVT). Profesor ├«ndrum─âtor este prof. Ioan L─âc─âtu╚Ö.

Mai interpreteaz─â Radu Tudorache, clasa a XI a la Colegiu Dinu Lipati Bucure╚Öti ╚Öi Alin Rusalin Sava de la Colegiu de Muzica George Enescu. La pian –┬á prof. Andrei Racu, conf. univ.dr.Bogdan Vod─â, prof. Raluca Iordache.

Cu acest prilej va fi prezentat bilan╚Ťul dup─â trei ani de evenimente desf─â╚Öurate ├«n toat─â ╚Ťara, dar ╚Öi cele din 2021.

Proiectul este o continuare a celui din 2020┬á n─âscut din nevoia de a remedia o disfunc╚Ťionalitate a sistemului de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt muzical rom├ónesc ÔÇô cvasi-dispari╚Ťia unor specializ─âri instrumentale: trompet─â, corn, trombon, tub─â, fagot ╚Öi contrabas. Demersul a vizat dezvoltarea strategiilor ini╚Ťiate anterior, colaborarea extinz├óndu-se ╚Öi c─âtre alte ╚Öcoli ╚Öi licee de muzic─â din Rom├ónia.

 

Comentarii

comentarii