Acasă Eveniment Pericol de explozie în gara Remetea din judeţul Timiş

Pericol de explozie în gara Remetea din judeţul Timiş

477
DISTRIBUIȚI

Miercuri dimineaţă, la ora 6.22, trenul de marfă 70778, care aparţine unui operator feroviar de marfă privat, a fost oprit în gara Remetea Mare (jud. Timiş), după ce s-au descoperit scurgeri de conţinut din al VIII-lea vagon. Garnitura, care avea în compunere 30 de vagoane, a fost încărcată cu gazolină în staţia Peşca (Arad) şi se îndrepta spre Ploieşti. Angajaţii feroviari din staţie au desprins vagonul cu probleme de garnitură şi l-au tras la linia 4 (linie moartă), astfel încât pompierii să-l poată stropi cu apă şi cu spumă. Călătorii din staţia CF Remetea Mare au fost evacuaţi, iar alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă.
 Circulaţia feroviară pe relaţia Timişoara Est – Remetea Mare – Recaş a fost reluată la ora 8.41, iar cele trei trenuri de călători care au fost oprite din cauza scurgerii de gazolină din vagonul unui operator privat de marfă vor avea în total întârzieri de 199 de minute.
Astfel, trenul rapid 695, care circulă pe relaţia Bucureşti – Timişoara, va sosi la destinaţie cu o întârziere de 76 de minute, trenul accelerat 1762-1, pe relaţia Reşiţa – Timişoara, a înregistrat 50 de minute întârziere, iar personalul P 19216, de la Timişoara la Caransebeş, 73 de minute întârziere.
 

Comentarii

comentarii