Acasă Economic Perioada de înscrieri la concursul „Idei tari” se prelungeşte

Perioada de înscrieri la concursul „Idei tari” se prelungeşte

433
DISTRIBUIȚI

Perioada de înscrieri la concursul „Idei tari”, lansat de Fundaţia Romtelecom pentru români, pe data de 15 aprilie 2010, se prelungeşte cu încă o lună, respectiv până la 15 iunie.
Concursul „Idei tari” a fost primit cu entuziasm de tinerii pasionaţi de domeniul comunicaţiilor. Tocmai de aceea, în urma sugestiilor venite atât din partea studenţilor, cât şi a profesorilor, termenul de înscriere a fost prelungit până la data de 15 iunie, pentru a le da posibilitatea să-şi pregătească proiectele într-un interval de timp mai larg. Temele propuse pentru concursul „Idei tari” se găsesc pe site-ul dedicat, www.ideitari.ro. Lucrările, care vor putea fi înscrise online, vor fi punctate în funcţie de gradul de inovaţie, aplicabilitatea ideilor şi capacitatea de a aduce soluţii, fiind declarată câştigătoare echipa care a obţinut cele mai multe puncte. Cei care doresc să se înscrie în cursa pentru premii în valoare de 10.000 de euro (premiul 1 – 5.000 euro, premiul 2 – 3.000 euro, premiul 3 – 2.000 euro) şi internship-uri în cadrul Romtelecom, o pot face prin intermediul site-ului dedicat, www.ideitari.ro. Mai multe detalii şi regulamentul oficial sunt disponibile pe site-ul www.ideitari.ro
Fundaţia Romtelecom pentru români, înfiinţată în anul 2008, îşi propune iniţierea unor proiecte prin care să susţină cauze sociale care au nevoie de o voce puternică pentru a fi rostite, auzite şi soluţionate. De asemenea, prin această fundaţie, Romtelecom îşi doreşte să transmită dorinţa sa de implicare socială unui public cât mai larg, căruia i se adresează în primul rând ca unui partener. Fundaţia vine ca o extindere naturală a implicării Romtelecom în bunul mers al societăţii româneşti, care s-a concretizat în ultimii ani prin numeroase proiecte susţinute de companie.

Comentarii

comentarii