Acasă Actualitate Persida – o fetiță de 5 ani grav bolnavă – are nevoie...

Persida – o fetiță de 5 ani grav bolnavă – are nevoie de sprijinul nostru! Concert caritabil la Craft Brewpub & Rooftop Timișoara

916
DISTRIBUIȚI

Organizația Studenților din Universitatea de Vest Timișoara, clubul Leo și Armata Îngerilor organizează Note de Speranță – un festival caritabil în sprijinul unei fetițe de cinci ani, grav bolnavă – unul dintre puținele de acest fel din capitala Banatului.

Evenimentul reunește artiști și trupe care au scopul de a aduce puțină speranță în viața unui copil care are mare nevoie de ajutor.

Este vorba despre Lăcătuș Persida-Nicoleta, o fetiță de 5 ani al cărei diagnostic, depistat la vârsta de un an, ar fi pus la pământ pe oricine: astrocitom difuz protoplasmatic – tumoră cerebrală și hidrocefalie.  În ciuda acestei boli, Persida este o minunăție de fetiță, veselă, înțelegătoare și, mai ales, foarte puternică.

A trecut deja prin zece operații, însă are nevoie și de ajutorul nostru pentru a putea lupta cu boala. Puteți să contribuiți la însănătoșirea ei, participând la eveniment și plătind intrarea în valoare de minim 15 lei. De asemenea, se poate dona suplimentar în timpul evenimentului cât și în conturile:

RO66BTRLRONCRT0491745401 (cont Lei)
RO16BTRLEURCRT0491745401 (cont Euro)

”Vă așteptăm la Craft Brewpub & Rooftop, Piața Iancu Huniade nr. 3, pe data de 6 decembrie, la ora 19:00. Este ocazia perfectă de a oferi o șansă mai bună unui suflet de copil. Acest eveniment nu ar fi putut fi realizat fără sprijinul organizatoric din partea Timiș Events și al partenerilor: OSUT, Craft Brewpub & Rooftop, LEO Club Timișoara și Armata Ingerilor”, îndeamnă organizatorii.

Pe scena vor urca: Trupa Versus, Joel Benson & The Mixtapes, Adi Morosanu, Vilceanu Mihnea plus invitați surpriză.

Comentarii

comentarii