Acasă Actualitate Persoanele de la azilul Caritas, vaccinate cu ajutorul Asociației pentru ATI „Aurel...

Persoanele de la azilul Caritas, vaccinate cu ajutorul Asociației pentru ATI „Aurel Mogoșeanu” și PROFI România

1851
DISTRIBUIȚI

Persoanele de la Azilul de noapte – Pater Jordan al Caritas vor putea fi vaccinate împotriva COVID-19 cât de curând. Asociația pentru ATI „Aurel Mogoșeanu” Timișoara pune la dispoziție echipa de voluntari, iar Profi România contribuie cu un autocar special amenajat și avizat ca unitate mobilă de vaccinare care ține de Spitalul Județean „Pius Brânzeu”.

„Asociația pentru ATI «Aurel Mogoșeanu» Timișoara, împreună cu echipa de voluntari, și cu sprijinul PROFI Romania, care pune la dispoziție un autocar amenajat special și avizat ca și unitate mobilă de vaccinare, ce ține de Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Pius Brînzeu” Timișoara, vor organiza vaccinarea persoanelor de la Azilul de Noapte – Pater Jordan (Caritas).

În cadrul acțiunii de voluntariat se va face de asemenea și o evaluare (screening) a stării de sănătate a acestor persoane vulnerabile. Cu această ocazie PROFI va oferi diverse ajutoare pentru semenii noștri de la Azilul de Noapte – Pater Jordan (Caritas)”, transmite prof. Dorel Săndesc, președintele Asociației „Aurel Mogoșeanu”.

Comentarii

comentarii