Acasă Administraţie Peste 10.000 de pachete cu alimente pentru persoanele aflate în sărăcie și...

Peste 10.000 de pachete cu alimente pentru persoanele aflate în sărăcie și risc de excluziune socială au ajuns în Timiș

488
DISTRIBUIȚI

ajutoare alimentare ue 2În perioada 8-11 martie 2021, informează reprezentanții Instituției Prefectului Județului Timiș, s-au livrat către primăriile din județ 10.343 pachete de produse alimentare, prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor, tranșa a doua, derulat de Guvernul României.

Prin acest program, persoanele aflate în risc de sărăcie și excluziune socială primesc câte un pachet care conține: cinci kilograme de făina albă, patru kilograme de mălai, două pungi de 400 de grame de paste făinoase, patru kilograme de orez, patru litri de ulei, două kilograme de zahăr, trei conserve de carne de porc, cinci conserve de carne de vită în suc propriu, cinci conserve de pateu de ficat, două cutii de compot de fructe, un gem de fructe, un gem de fructe dietetic.

„Programul este derulat de Guvernul României cu sprijinul instituțiilor prefectului și se adresează persoanelor aflate în risc de sărăcie și excluziune socială. Aceste pachete au fost livrate către depozitele stabilite de primării cu sprijinul Instituției Prefectului. Primăriile din județul Timiș au început distribuirea pachetelor către beneficiari”, explică reprezentanții prefecturii.

Comentarii

comentarii