Acasă Actualitate Peste 1000 de familii au primit ajutor! Dar din dar – de...

Peste 1000 de familii au primit ajutor! Dar din dar – de sărbători, cu Acasă în Banat. Iată cum poți ajuta

DISTRIBUIȚI

Știați că sunt multe familii extrem de sărace cu mulți copii minori în satele din Banat care nu au ce pune pe masă, că sunt oameni în vârstă care se culcă flămânzi pentru că au pensii de mizerie și nu mai au pe nimeni?

“Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, putem ajunge la ei pentru a le aduce un mic ajutor și un strop de speranță”, îndeamnă tinerii voluntari de la Acasă în Banat.

Dar din Dar este campania de colectare de fonduri și alimente a Asociației Acasă în Banat care de trei ani vine în sprijinul familiilor aflate în situații dificile. Peste 1.000 de familii din peste 100 de localități din Banat au primit un ajutor până acum în cadrul acestei campanii.

Cei care doresc să contribuie pot face o donație în contul Asociației Acasă în Banat, menționând numele campaniei: 𝘿𝙖𝙧 𝙙𝙞𝙣 𝘿𝙖𝙧 sau pot oferi pachete cu alimente în termen de valabilitate. De asemenea, companiile care doresc să ne susțină pot face sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit.

Voluntarii asociației Acasă în Banat vor achiziționa din banii donați alimente de bază neperisabile, în special conserve de carne, legume, dar și ulei, zahăr, făină și orez, fructe, cartofi, dar și produse de igienă și dulciuri.

Asociația Acasă în Banat

Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801

Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801

SWIFT/BIC: BTRLRO22

Revolut: 0748918091

PayPal: acasainbanat@gmail.com

Comentarii

comentarii