Acasă Administraţie Peste 13 milioane de lei pentru modernizarea ambulatoriului Spitalului Județean Timișoara

Peste 13 milioane de lei pentru modernizarea ambulatoriului Spitalului Județean Timișoara

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Spitalului Județean din Timișoara susțin că au obținut fonduri de peste 13 milioane lei, pentru modernizarea și dotarea ambulatoriului cu aparatură de înaltă performanță.

În decembrie, medicii de la Județeanul din Timișoara au depus spre finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență două proiecte importante: unul care viza ambulatoriul integrat al unității medicale și al doilea – pentru prevenirea și reducerea infecțiilor nosocomiale.

Primul dintre acestea, cel care se referă la modernizarea, extinderea și dotarea ambulatoriului integrat a fost aprobat. Prin PNRR, spitalul va primi 12,2 milioane de lei, sumă la care se adaugă contribuția CJT de 1,2 milioane lei.

Este o reală surpriză și mare bucurie. Ambulatoriul spitalului va primi astfel aparatură de înaltă performanță și,  foarte important, vom readuce asistența medicală din ambulatoriul sportiv și din cel studențesc la parametrii pe care îi merită Timișoara: asistență medicală performantă și dotare de excepție.”, a declarat Andreea Rață, coordonatorul Unității de Implementare a Proiectelor din cadrul Spitalului Județean.

 

Comentarii

comentarii