Acasă Actualitate Peste 200 de grame de haşiş confiscate, la Timişoara

Peste 200 de grame de haşiş confiscate, la Timişoara

DISTRIBUIȚI

Criminaliştii timişoreni au confiscat, la începutul săptămânii, peste 200 de grame de haşiş şi 10 grame de marijuana. Poliţiştii urmăreau reţeaua de traficanţi încă de la mijlocul anului trecut. Cei patru tineri prinşi în flagrant ajunseseră să vândă droguri la colţ de stradă, în Complexul Studenţesc. Criminaliştii de la Antidrog au organizat două flagrante consecutive şi doi dintre capii reţelei au fost prinşi chiar când încercau să comercializeze 80 de grame de haşiş. Ulterior, au fost efectuate patru descinderi la locuinţele principalilor suspecţi, unde au fost identificate alte cantităţi impresionante de droguri, precum şi alte bunuri şi documente necesare întăririi probatoriului.
În total, de la membrii grupării au fost confiscate peste 200 grame de haşiş şi 10 grame marijuana.
Dacă drogurile ar fi fost distribuite pe piaţa ilicită din Timişoara, membrii reţelei ar fi obţinut peste 10.000 de lei.
Cei patru tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi au fost duşi, vineri, în faţa magistraţilor, pentru a li se emite mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Traficanţii sunt acuzaţi de “trafic internaţional, intern şi consum ilicit de droguri de risc şi mare risc”.

Comentarii

comentarii