Acasă Actualitate Peste 30.000 de oameni la concertul lui James Arthur de la Flight...

Peste 30.000 de oameni la concertul lui James Arthur de la Flight Festival

DISTRIBUIȚI
default

Flight Festival 2024 a început vineri, 21 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Din cauza renovărilor la aerodromul „Cioca”, locația tradițională a primelor patru ediții, organizatorii au fost nevoiți să mute festivalul la Muzeul Satului Bănățean. Această schimbare s-a dovedit a fi inspirată, deoarece nu au mai existat cozile interminabile de trafic de la aerodrom, unde accesul se făcea pe un singur drum. În plus, zona verde, cu iarbă și mulți copaci, a oferit un mediu mult mai plăcut în zilele caniculare decât un aerodrom deschis.

Aproximativ 30.000 de spectatori s-au adunat aseară la Flight Festival, atrași de concertul cap de afiș al acestei ediții: James Arthur.

Înaintea lui Arthur, atmosfera a fost încălzită de trupa Subcarpați.

Vedeta britanică a urcat pe scenă la ora 23:15 și a cântat timp de o oră. Printre piesele interpretate s-au numărat hiturile celebre “Impossible”, “Say You Won’t Let Go” și “Lasting Lover”.

James Arthur a cucerit topurile britanice cu al cincilea său album de studio, “Bitter Sweet Love”, acesta fiind al doilea său album care ajunge pe primul loc. În total, artistul a obținut de patru ori discul de platină și de două ori discul de aur.

Arthur a devenit cunoscut în 2012, când a câștigat cel de-al nouălea sezon al emisiunii de casting “The X Factor”.

Flight Festival continuă în acest weekend cu performanțe de la BUG Mafia, Alex Hills, Bosquito, Deliric X Silent Strike & Muse Orchestra, Grasu XXL, Lucian K, Mario Fresh, R.U.A., The Mono Jacks și The Other You.

Comentarii

comentarii