Acasă Actualitate Peste 400 de amenzi și 12 mașini ridicate, în trei zile, pentru...

Peste 400 de amenzi și 12 mașini ridicate, în trei zile, pentru oprire și staționare neregulamentară pe străzile din Timișoara

406
DISTRIBUIȚI

În ultimele trei zile, polițiștii locali din Timișoara au continuat să sancționeze oprirea și staționarea neregulamentară a autovehiculelor. Astfel, au fost aplicate 426 sancțiuni contravenționale, conform OUG 195/2002. De asemenea, într-o singură zi, au fost ridicate 12 autovehicule de către angajații SDM.

Cele mai multe sancțiuni au fost acordate, în ordine, pentru parcare în raza indicatorului de oprire/staționare interzisă, pentru parcare în intersecții și pe trecerile de pietoni, staționare în stațiile STPT, de îmbarcare/debarcare autovehicule de transport elevi și pentru turiști, pentru staționare pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități și pe pistele pentru biciclete.

Cele 12 autovehicule ridicate blocau intrările în curți sau garaje, încurcau circulația ambulanțelor în zona Spitalului Județean sau erau lăsate pe pistele de biciclete.

Poliția Locală Timișoara atrage, încă o dată, atenția: „Sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, și recomandă conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor”.

Comentarii

comentarii