Acasă Eveniment Peste 50 de amenzi în doar câteva zile, pentru scandaluri, consum de...

Peste 50 de amenzi în doar câteva zile, pentru scandaluri, consum de alcool pe domeniul public şi aruncarea de deşeuri în locuri nepermise

DISTRIBUIȚI

 altAgenţii de poliţie comunitară au petrecut zilele libere prilejuite de 1 Mai în stradă, urmărind ca ordinea şi liniştea publică să nu fie disturbată. Sancţiunile au curs în zilele acestea, pentru diferite abateri, devenite, din păcate, deja clasice în Timişoara. Gunoaie aruncate pe te miri unde, scandaluri, consum de alcool pe domeniul public, tulburarea liniştii publice, plimbări cu scuterul prin parc – acestea sunt principalele abateri care doar în ultimele zile au atras aproximativ 50 de amenzi.

„L. Francisc, de 18 ani, cu domiciliul în Satu Mare, a fost sancţionat cu 200 lei conform OG 78/2000 deoarece a fost surprins aruncând deşeuri pe str. Orion. Tot aici a fost depistat abandonând deşeuri şi V. Dezideriu, de 17 ani”, spune Daniela Seracin, purtător de cuvânt al Poliţiei Comunitare Timişoara. Darius L., în vârstă de 21 de ani, a fost amendat cu 500 de lei pentru că se plimba cu scuterul pe spaţiul verde din Parcul Uzinei. Nici pe timp de noapte problemele nu lipsesc, tulburarea liniştii publice şi scandalurile fiind des întâlnite. „B. Adrian, de 20 de ani, cu domiciliul în Timişoara, a fost sancţionat cu 200 lei conform Legii 61/1991 republicată pentru că, pe timp de noapte, în jurul orei 04.00, a tulburat liniştea publică în Piaţa Unirii. Cu el s-a aflat şi timişoreanul B. Raul, de 22 de ani, care făcea şi el scandal, motiv pentru care a fost şi acesta sancţionat. Tot pe timp de noapte, la ora 04.55, a fost depistat şi C. Călin, de 24 de ani, cu domiciliul în Orăştie, care a făcut scandal în Piaţa Victoriei, adresând şi injurii agenţilor care l-au legitimat şi sancţionat pentru tulburarea liniştii. Amenda primită de acesta a fost de 300 lei”, explică reprezentanţii Poliţiei Comunitare Timişoara. Poliţiştii comunitari au acţionat şi în zona Pădurea Verde, unde numeroşi timişoreni au ieşit pentru a petrece 1 Mai la iarbă verde. Acolo, cele mai multe probleme au fost legate de comercializarea de diverse produse fără autorizaţie şi provocarea de scandal, în aceste situaţii fiind aplicate sancţiuni. 
 

Comentarii

comentarii