Acasă Actualitate Peste 50 de artiști pe scena Timișoara Music Awards din Iulius Town:...

Peste 50 de artiști pe scena Timișoara Music Awards din Iulius Town: Moguai, DJs from Mars, Vanotek și mulți alții

DISTRIBUIȚI

Trei zile de festival, cu peste 50 de artiști care vor performa pe scenă, dar și mystery artists și multe afterparty-uri te așteaptă în Iulius Town. Timișoara Music Awards începe vineri, 14 iunie, în parcarea VIP UBC3, sub conceptul „Urban Jungle”, cu surprize speciale. Biletele sunt disponibile online pe site-urile iabilet.ro și livetickets.ro.  

Weekend-ul acesta14 – 16 iunie 2024, în intervalul orar 17.00-23.00, artiștii și iubitorii de muzică se întâlnesc în Iulius Town, unde are loc o nouă ediție a festivalului Timișoara Music Awards. Timp de trei zile, peste 50 de artiști internaționali, naționali și locali vor urca pe scena aflată în parcarea VIP UBC3. Evenimentul este dedicat artiștilor locali, scopul acestuia fiind recunoașterea și creșterea notorietății talentelor autohtone.

Vineriîn prima zi, la platane va urca DJ-ul german Moguaiitalienii de la DJs from MarsPartydul Kiss FMGeo Da Silva, Gyo GeeLoco DJ și Grațian M. Denis. În a doua zi de festival15 iunie, vibe-ul va fi dat de: VanotekSandra N.Box OfficeTrupa Zebbra și MCs United. Duminică, vor concerta Carmen ȘerbanIonela GuzicPetrică Nicoară SîrbuFane BănățeanuCarmen Popovici DumbravaLiliana Todea, iar Sean Norvis va prezenta un show Electro Popular împreună cu 10 artiști.

Pe lângă artiștii de renume, în fiecare zi pe scenă vor urca talente locale votate de publicul timișorean. Lista completă poate fi consultată pe site-ul evenimentuluiEdiția aceasta este inedită, având o temă specială, „Urban Jungle”, unde arta muzicală și cea vizuală se împletesc, creând un spectacol unic pentru participanți. Categoriile de nominalizare sunt: Solo Artist – FemaleSolo Artist – Male,  Duo DJs OperaEDMTechnoDeep HouseRetroWedding CrashersCover BandRockTrapHip HopDrum & BaseNew TalentResident Dj HeroOutstanding ContributionMuzică de petrecere și Muzică populară.

În fiecare seară de festival te așteaptă și câte un afterparty special cu muzică live și momente magice. Surprizele nu se termină pentru că sunt anunțați mai mulți mystery artists, dar și mystery nights pe care nu trebuie să le ratezi. Mai multe detalii și informații puteți afla pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Accesul în cadrul Timișoara Music Awards se face pe bază de bilet ce poate fi achiziționat de pe  site-urile iabilet.ro și livetickets.ro.   

Comentarii

comentarii