Acasă Actualitate Peste 500 de lideri ai studenților din România “au ocupat” Universitatea de...

Peste 500 de lideri ai studenților din România “au ocupat” Universitatea de Vest din Timișoara

DISTRIBUIȚI

După West Summer University, cu o participare de peste 300 elevi din toată țară, alte sute de tineri “au ocupat” Universitatea de Vest din Timișoara în această perioadă.
 
 Forumul Organizațiilor Studențești din România, organizat de către ANOSR cu sprijinul Oorganizaței Studenților din Universitatea Timișoara OSUT și al UVT oferă ocazia participanților de a contribui la consolidarea unei culturi instituționale relevante și de a schimbă idei și bune practici care să crească nivelul și calitatea studiilor universitare. 
 
Prorectorul Mădălin Bunoiu a explicat: 
 
“Le-am prezentat tinerilor noștri colegi elemente care țin de designul curricular, de rolul competențelor transversale și de importantă participării și implicării în procesul de evaluare al cadrelor didactice.
 
 A fost, că de fiecare dată, un dialog căci procesul de învățare și de acumulare este întotdeauna unul reciproc. Atâta vreme cât mintea ne este deschisă în a învață de la tineri, rămânem tineri”.
 
Forumul Organizațiilor Studențești din România (FOSR) reunește și anul acesta, la Timișoara, peste 500 de lideri ai studenților, care timp de 10 zile vor lua parte la sesiuni de formare, ateliere și dezbateri în diverse domenii specifice activității organizațiilor studențești și vor colabora pentru a elabora propuneri pentru legislația secundară ce urmează a fi adoptată în urma intrării în vigoare a Legii Învățământului Superior.
 
ANOSR  a concluzionat: “Un eveniment de asemenea amploare nu ar putea fi organizat fără o echipă de voluntari motivați, responsabili și bine pregătiți, care să pună la punct toate aspectele organizatorice și să rezolve situațiile neprevăzute.
 
Proiectul este implementat alături de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), fapt pentru care dorim să le mulțumim colegilor noștri pentru profesionalismul și proactivitatea de care dau dovadă în organizarea acestei ediții de FOSR”.

Comentarii

comentarii