Acasă Actualitate Peste 80 de pacienți cu COVID19 internați la non-ATI și 8, la...

Peste 80 de pacienți cu COVID19 internați la non-ATI și 8, la ATI, în spitalele din Timiș. Focar la Buziaș

DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș arată că, din datele raportate de unitățile sanitare din județ, luni 25 iulie, privind pacienții pozitivi la infecția cu SARS-Cov-2, la non ATI, erau 5 pacienți internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara.

La Spitalul de Boli Infecţioase și Pneumoftiziologie “Dr. Victor Babeş” Timişoara: 43 pacienți, la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara( clinica Dermatologie): 19 pacienți, la Spitalului Municipal “Dr. Teodor Andrei” Lugoj: 7 pacienți.

La  Spitalul Spitalul Orăşenesc Sânnicolau Mare: 3 pacienți, la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara (Clinica Bega) : 5 pacienți.

În secțiile ATI, la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara: 2 pacienți, la Spitalul de Boli Infecţioase și Pneumoftiziologie “Dr. Victor Babeş” Timişoara: 2 pacienți, la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara: 4 pacienți.

”Menționăm faptul că situația este în continuă dinamică și și poate diferi în raportări”, atenționează DSP Timiș.

La aceasta dată, la nivelul județului Timiș, 1 focar COVID-19 este activ și se află în supraveghere epidemiologică, la Unitatea privată de cazare Buziaș – 6 cazuri confirmate –  focar în supraveghere.                                                           

Direcţia de Sănătate Publică Timiș, prin personalul de specialitate urmărește și monitorizează cu deosebită atenție evoluția situației infecției cu noul coronavirus, la nivelul județului Timiș.

Situația epidemiologică, la nivelul județului Timiș se prezintă astfel:

Numărul de persoane confirmate COVID-19 în ultimele 24 de ore: 217, din care persoane cu varsta sub 18 ani: 33, număr de teste 395 din care 361 teste rapide, numărul de cadre medicale confirmate COVID-19 in ultimele 24 de ore: 1

Număr de decese în ultimele 24 de ore: 0. Număr total de decese: 2.046.

Comentarii

comentarii