Acasă Actualitate Photo Marathon, cel mai mare maraton fotografic din Transilvania, ajunge la Timișoara

Photo Marathon, cel mai mare maraton fotografic din Transilvania, ajunge la Timișoara

DISTRIBUIȚI

marathonpPhoto Marathon, cea mai mare competiție foto din Transilvania desfășurată până acum în Cluj-Napoca, se extinde în această primăvară la Timișoara și provoacă pasionații de fotografie să își pună la încercare creativitatea și imaginația printr-un maraton de expoziții și fotografie.
Evenimentul urmărește să ofere o experiență inedită pasionaților de fotografie și artă și pregătește un maraton de 4 zile în perioada 11-14 mai, în care aceștia pot experimenta arta foto participând la expoziții atipice și competiții fotografice cu premii în joc.

Spontaneitatea și creativitatea este răsplătită la Photo Marathon cu premii în valoare totală de 6000 de lei

Competiția fotografică este elementul care pune în mișcare întregul concept al evenimentului. Timp de 8 ore, participanții trebuie să realizeze fotografii care să ilustreze cât mai bine temele propuse și trase la sorți de către juriu în ziua competiției, fără să modifice în programe de editare rezultatele obținute. Totul se bazează pe spontaneitate și creativitate, participanții având posibilitatea să câștige premii în valoare totală de 6000 de lei. Mai mult decât atât, fotografiile desemnate câștigătoare vor fi promovate într-o expoziție post eveniment timp de 2 săptămâni.

Expoziții cu unii dintre cei mai apreciați fotografi din România

Alături de competiție, pasionații de fotografie pot participa la expoziții și vernisaje cu unii dintre cei mai apreciați fotografi din România. Sorin Onișor, Vlad Petri sau Oliver Merce sunt doar o parte din fotografii care vor participa anul acesta la eveniment. În același timp, Photo Marathon aduce în atenția publicului o serie inedită de fotografii de la începutul secolului trecut, semnată de Costică Acsinte, fotograf din Primul Război Mondial.

Pentru a intra în competiția foto, participanții trebuie să completeze formularul de înscriere și să citească cu atenție regulamentul disponibil pe www.photomarathon.ro sau pe pagina de Facebook, acolo unde pot fi urmărite informațiile despre eveniment.

Comentarii

comentarii