Acasă Actualitate Piața Libertății arată groaznic, cu câteva zile înainte de deschiderea anului TCCE...

Piața Libertății arată groaznic, cu câteva zile înainte de deschiderea anului TCCE 2023

DISTRIBUIȚI

Timișoreanul Alin Andrei Gorscovoz a făcut o inspecție celor trei piețe din zona centrală a Timișoare și a explicat de ce este nemulțumit cum arată Piața Unirii, cu câteva zile înainte de deschiderea anului TM 2023:

“Sâmbătă am făcut o plimbare prin centrul orașului să văd cum arată cu 7 zile înainte de deschiderea oficială a manifestărilor din cadrul proiectului Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023.

Dacă Piața Unirii se prezintă destul de bine, cu clădiri renovate, iar Piața Operei acceptabil (sunt și clădiri renovate și clădiri în curs de renovare, acoperite de mash-uri), Piața Libertății arată groaznic.

În afară de o clădire care este renovată, celelalte arată mizerabil.  Deși au avut la dispoziție 7 ani pentru a le renova, indiferența sau incompetenta celor care le au un proprietate sau în administrare se poate vedea cu ochiul liber. Cunosc scandalurile și disputele din jurul fiecărei clădiri nerenovate dar nu e momentul sa le reamintesc aici. Nu ar ajuta cu nimica. Nu pot decât să le transmit celor antemenționați: SĂ VĂ FIE RUȘINE!”, scrie Alin Andrei Gorscovoz, pe facebook, sâmbătă, 11 februarie 2023.

Comentarii

comentarii