Acasă Eveniment Pieţele agro-alimentare, luate din nou la „puricat”

Pieţele agro-alimentare, luate din nou la „puricat”

DISTRIBUIȚI

Inspectori din cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Timişoara, însoţiţi de poliţişti comunitari, au fost prezenţi, marţi, 19 mai, în două pieţe agro-alimentare din Timişoara – Piaţa Doina şi Piaţa 700 – pentru a efectua unele controale. Poliţiştii şi inspectorii au urmărit depistarea  comercianţilor care vând diferite produse fără a deţine autorizaţie, în locuri neamenajate, nu păstrează curăţenia sau nu au verificate metrologic cântarele folosite pentru comercializarea de produse.
„În Piaţa Doina, cele mai multe probleme au fost cele referitoare la nepăstrarea curăţeniei, vânzarea de legume şi fructe, dar şi de produse precum ouă sau carne direct pe trotuar, pe platoul de pe str. Mureş.
În Piaţa 700 au fost, de asemenea, depistate probleme legate de neînscrierea în certificatul de producător a unor produse expuse spre vânzare, precum şi referitoare la cântarele care nu erau verificate”, spune Daniela Seracin, purtător de cuvânt al Poliţiei Comunitare Timişoara.
În jur de 15 acţiuni au fost aplicate de poliţiştii comunitari pentru neregulile constatate, născând nemulţumiri în rândul persoanelor controlate şi găsite în neregulă.
Acţiunile de acest gen vor continua.

Comentarii

comentarii