Acasă Eveniment Pistol cu aer comprimat, găsit de polițiștii de frontieră din Jimbolia, în...

Pistol cu aer comprimat, găsit de polițiștii de frontieră din Jimbolia, în cabina unui automarfar

478
DISTRIBUIȚI

În data de 12 februarie, în jurul orei 01.05, poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Jimbolia au descoperit, ascunse în cabina unui automarfar condus de un cetăţean sârb, un pistol cu aer comprimat marca Stalke, cal.4,5 mm, un încărcător cu 13 bile şi un toc, pe care bărbatul intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

Sârbul în vârstă de 54 de ani s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui automarfar marca Man, înmatriculat în Serbia. Poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali au descoperit arma și muniția. Bărbatul a declarat că a achiziţionat arma pentru autoapărare.

„Deoarece bărbatul avea nevoie de documente de deţinere a armei şi a muniţiei pentru a tranzita frontiera, ele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere sau port fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării și contrabandă calificată”, transmit reprezentanții I.T.P.F. Timișoara.

Comentarii

comentarii