Acasă Economic Pizza Hut şi Taco Bell se închid, iar KFC şi Pizza Hut...

Pizza Hut şi Taco Bell se închid, iar KFC şi Pizza Hut vor continua să servească produse numai prin serviciul de livrare

1885
DISTRIBUIȚI

Sphera Franchise Group a anunţat vineri închiderea unor restaurante din portofoliul său, în România, astfel că restaurantele Pizza Hut Dine-in (cu sală) şi Taco Bell se închid, iar KFC şi Pizza Hut Delivery vor continua să servească produse numai prin serviciul de livrare, ca urmare a unei ordonanţe dispuse de Ministerul de Interne prin care se suspendă activitatea de servire şi consum a produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice.

”Măsura a fost anunţată marţi, 17 martie 2020 şi are ca scop prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus. Ordonanţa prevede şi faptul că este permisă comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu presupun rămânerea clienţilor în spaţiile destinate acestui scop, precum cele de tip ‘drive-in’, ‘room-service’ sau livrare la client. Ca urmare, KFC şi Pizza Hut Delivery vor continua să servească produse clienţilor numai prin serviciul de livrare al celor două branduri, precum şi peliniile de acces autoturisme ale restaurantelor KFC de tip Drive Thru din Bucureşti şi din ţară”, anunţă într-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB) Sphera Franchise Group, care în România controlează francizele KFC, Taco Bell şi Pizza Hut.

Restaurantele Pizza Hut Dine-in (cu sală) şi Taco Bell vor rămâne închise până la noi decizii ale autorităţilor.

”Siguranţa clienţilor a fost întotdeauna prioritară pentru Sphera Franchise Group şi, de aceea, toate brandurile din portofoliu au implementate proceduri bazate pe principiile HACCP, care impun analize de risc stricte în punctele critice pe întreg lanţul de aprovizionare. Pe lângă acestea, dat fiind contextul actual, grupul a decis implementarea de măsuri de siguranţă suplimentare în toate restaurantele funcţionale din ţară. Astfel, au fost intensificate procedurile de igienă şi siguranţă deja existente, pentru a se conforma tuturor protocoalelor medicale prevăzute în cazul epidemiei”, arată grupul.

Comentarii

comentarii