Acasă Administraţie Plăci de beton turnate pe spații verzi. Tabără: „Unul dintre aceste avize...

Plăci de beton turnate pe spații verzi. Tabără: „Unul dintre aceste avize primite pentru Beta – Bienala de Arhitectură nu a fost respectat”

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul liberal al Timișoarei, Cosmin Tabără, spune că plăcile de beton turnate pe spații verzi în zona Baader de organizatorii „Beta – Bienala de Arhitectură” nu aveau aviz. „Vicele” spune că nu comentează arta în sine, dar pentru nerespectarea legii a cerut poziția Locale verificări suplimentare.

„În cadrul oricărui eveniment avizat, Comisia de Avizare a Adunărilor Publice solicită, atunci când este cazul, și acorduri sau avize de la alte structuri, tocmai pentru a se merge strict pe respectarea legii.

Am primit o sesizare că unul dintre aceste avize primite pentru Beta – Bienala de Arhitectură nu a fost respectat: s-au turnat plăci de beton în zone verzi, fără documentații, fără avize. Am solicitat Poliției Locale să verifice dacă legea este respectată sau nu în aceste situații.

Nu discut despre artă, despre modul ei de interpretare. Vorbim doar despre respectarea legii. Indiferent de poziția în care ne aflăm, de conjunctură, dacă cerem respectarea legii, acest lucru trebuie făcut de către fiecare dintre noi. Altfel cum am putea cere acest lucru cetățeanului de rând?”, scrie viceprimarul într-o postare pe rețelele de socializare.

Comentarii

comentarii