Acasă Eveniment Plan roşu de intervenţie după un accident în care au fost implicate...

Plan roşu de intervenţie după un accident în care au fost implicate două microbuze, la Teregova

DISTRIBUIȚI

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie după un accident între două microbuze produs la Teregova în judeţul Caraş-Severin.

“Pompierii intervin în urma unui accident rutier produs pe DN6, în zona localității Teregova, în care sunt implicate 2 microbuze și 1 autoturism.

Pentru optimizarea acțiunii de răspuns, a fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Caraș-Severin.

Se intervin cu 1 autospecială de descarcerare, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, 3 autospeciale SMURD, 1 elicopter SMURD și 6 echipaje medicale SAJ.

Misiunea este în dinamică”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

Potrivit ultimelor informaţii, în accident au fost implicate două microbuze, unul în care se aflau cinci persoane şi altul în care se aflau 16 persoane, precum şi un autoturism în care se aflau două persoane.

Dintre oamenii implicaţi în accident, zece primesc îngrijiri medicale la locul accidentului, iar pentru un pacient, medicii efectuează manevre de resuscitare.

“Din primele cercetări, un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Teleorman, care transporta 15 persoane, circula în direcția Caransebeș, iar la intrare în localitatea Teregova, la km 419, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism 8+1 locuri, în care se aflau 5 persoane, inclusiv șoferul, bărbat de 38 de ani.

10 persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului, urmând a fi transportate la spital în funcție de starea acestora.

 

Comentarii

comentarii