Acasă Eveniment Plan Roşu de Intervenţie după un accident între o maşină şi un...

Plan Roşu de Intervenţie după un accident între o maşină şi un microbuz şcolar. 11 copii de 8 ani, din Hunedoarea şi 4 adulţi, implicaţi. Două fetiţe, la spital

DISTRIBUIȚI

Autorităţile au activat, miercuri seară, Planul Roşu de Intervenţie în judeţul Sibiu, după un accident pe DN 1, între o maşină şi un microbuz şcolar. În accident sunt implicaţi 11 copii de 8 ani din judeţul Hunedoara şi 4 adulţi, scrie news.ro.

”ISU Sibiu intervine de urgenţă pe DN1 în zona Sălişte la un accident rutier în care sunt implicate un autoturism şi un microbuz şcolar. La faţa locului intervin patru echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială stingere, una de transport personal şi victime multiple şi două ambulanţe SAJ dintre care una cu medic. În accident sunt implicaţi 11 minori şi 4 adulţi”, a transmis ISU Sibiu.

Sursa citată a precizat că, începând cu ora 18:40 a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

”Două fetiţe de 8 ani au fost transportate  de catre ATPVM la  CPU Luther, ambele cu traumatisme craniene şi excoriatii, dar în stare stabilă”, a transmis ISU Sibiu.

IPJ Sibiu a precizat că accidentul s-a produs pe DN 1, intersecţie cu breteaua de legătură cu A1, Sălişte.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, dinspre judeţul Alba, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Poiana Sibiului, a virat la stânga, spre bretea, fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un microbuz transport şcolar, condus pe DN 1 dinspre Sibiu, de către un bărbat în vârstă de 57 de ani, din judeţul Hunedoara”, a transmis IPJ Sibiu.

În microbuz se aflau conducătorul auto, 2 cadre didactice şi 11 copii, cu vârsta de 8 ani, toţi din judeţul Hunedoara.

Comentarii

comentarii