Acasă Eveniment Plan Roşu de Intervenţie, după un accident rutier, în care a fost...

Plan Roşu de Intervenţie, după un accident rutier, în care a fost implicat un autocar cu pasageri, produs în Caraş-Severin. Şase persoane au fost transportate la spital

547
DISTRIBUIȚI

Autorităţile din Caraş-Severin au activat, joi, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident rutier în care a fost implicat un autocar cu 16 pasageri. Autovehiculul s-a răsturnat. Şase persoane au fost transportate la spital, fiind rănite uşor. 

UPDATE – Potrivit IGSU, în urma evenimentului au fost transportate la Compartimentul Primiri Urgenţe Oraviţa şase persoane, rănite uşor. Celelalte persoane au fost evaluate medical la locul accidentului.

La ora 16:50 a fost dezactivat Planul Roşu de Intervenţie.

“Astăzi, la ora 15:46, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DN 57, între localităţile Lăţunaş şi Comorâşte s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un autobuz, în care se aflau 17 persoane. Autobuzul de transport persoane circula din direcţia Timişoara către Oraviţa, iar în afara localităţii Comorâşte şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ieşit în afara părţii carosabile”, a transmis, la rândul săul, Poliţia Judeţeană Caraş-Severin.

Poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

 

Comentarii

comentarii