Acasă Sport Planurile Echipei Sport Masters Year 2012 pentru următoarea lună

Planurile Echipei Sport Masters Year 2012 pentru următoarea lună

4399
DISTRIBUIȚI

Piloții echipei timișorene Sport Masters Year 2012 continuă maratonul participărilor naționale și internaționale.

În ordine cronologică, weekendul următor, echipajul Popa Claudiu – Cuciurean Valeriu urmează să ia startul în Campionatul National de Raliuri, clasa Rally 2, în cadrul Raliului Sibiului.

Pe lângă participarea în cadrul Campionatul National de Raliuri, 3 dintre piloții Sport Masters Year 2012 urmează să participe, la a 8-a etapa din cadrul Campionatului Slovac de AutoSlalom, intitulata „8 kolo autoSlalomShow Cup 27.7.2019 letisko Trenčín

Setyar Cristian, Nemeth Peter si Alin Zaharie vor participa la „ AutoSlalomShow CUP 2019“,un campionat internațional, care se desfășoară pe trasee închise circulației publice, pe aeroporturi sau piste de Karting.

Pentru Clubul Sportiv Daniela Zaharie si sportivii echipei Sport Masters Year 2012, luna August aduce de asemenea o noua provocare organizatorica.

In August, mai exact intre 22 si 25.08.2019, urmează sa se desfășoare cel mai amplu eveniment automobilistic din Timișoara.

Evenimentul intitulat „Memorialul Daniela Zaharie” va cuprinde,  timp de 4 zile etape din cadrul Campionatul Europei Centrale si de Est la Orientare, etape din Campionatul de AutoSlalom Timiș, expoziții, demonstrații și multe surprize.

Asemenea etapei din 2018, Timișoara va fi capitala curselor auto din Europa Centrală și de Est.

Sportivi din România, Polonia, Ungaria, Slovacia și Cehia vor face un spectacol inedit atât în parcarea de la Shopping City Timișoara, cât și pe străzile orașului de pe Bega și în localitățile adiacente.

Joi, vineri, sâmbătă și duminică vor avea loc probe speciale din cadrul:

  • Campionatul Județean de AutoSlalom Timiș – etapa a IV-a
  • Campionatul The Central European ORI Cup – etapele 5 și 6
  • Eveniment Expo Auto/ Moto/ Tuning
  • Eveniment pentru biciclele si karturi – dedicat copiilor


Pentru detalii despre evenimente, vizitați:

https://www.facebook.com/smy2012
https://www.facebook.com/CECoriCUP
https://www.facebook.com/ClubulSportivDanielaZaharie

Comentarii

comentarii