Acasă Actualitate Plătesc cazinourile online mai bine decât cele terestre?

Plătesc cazinourile online mai bine decât cele terestre?

DISTRIBUIȚI

Cei pasionați de jocuri de noroc este posibil să-și fi pus măcar o dată întrebarea din titlul acestui articol. La ea vom încerca să răspundem în rândurile următoarea, cu precizarea că atât în mediul online, cât și în cel terestru, rezultatele sunt stabilite strict pe baza norocului. Așa cum poți câștiga în mediul online, la fel o poți face și în cel terestru. Desigur, și eventualele pierderi din online pot apărea și în cazinourile ori sălile terestre.

Când vine vorba despre sloturi, există posibilitatea să încerci un joc în mai multe cazinouri online și terestre și el să aibă de fiecare dată un RTP diferit. Asta deoarece fiecare operator își setează un RTP. În mediul online, sloturile au un RTP de peste 96% în general. În mediul land-based, există însă posibilitatea ca unele sloturi să aibă un RTP mai mic decât în mediul online. Asta deoarece și costurile pe care operatorii din mediul land-based le suportă sunt mult mai mari. Totul depinde însă de la un joc la altul și nu este o regulă universal valabilă.

Operatorii online comunică transparent RTP-ul jocurilor în paginile cu informații, astfel că vei afla din start. La cazinouri online care platesc bine vei găsi chiar și sloturi cu RTP de 98-99%, la care șansele de câștig sunt mai bune ca la un joc care are un RTP de 91%. E strict matematică, dar e important de precizat că RTP-ul nu se aplică unei singure sesiuni, ci pentru o perioadă mai mare de timp.

În ceea ce privește cuantumul câștigurilor, depinde mult și de comparația pe care o faci. În mediul online pot fi câștigate sume importante prin intermediul sloturilor cu jackpot progresiv. În ultimii ani, acestea au atins o valoare tot mai mare. Totuși, valoarea jackpoturilor nu se poate compara momentan cu cea oferită de cele din cazinourile de top din Las Vegas, spre exemplu. Avantajul sloturilor cu jackpot progresiv din mediul online este că unele dintre ele sunt legate în rețea și cresc pe măsură ce sunt efectuate spin-uri în mai multe cazinouri.

Există diferențe de plăți la ruletă și blackjack?

Dacă la sloturi online plățile sunt influențate de RTP-ul unui joc și nu doar de noroc, la ruletă și blackjack nu există diferențe când vine vorba despre mediul online vs. cel terestru, în versiunea live. Asta deoarece conceptul de funcționare este exact același, fie că vorbim despre versiunea live, ori cea land-based. Avantajul casei este identic și este dat de faptul că la ruletă există un 0 verde, iar la blackjack jucătorul este cel care trage întotdeauna primul cărțile.

De fapt, dacă urmărești stream-urile de casino live ale operatorilor online, vei observa că atmosfera este similară cu cea dintr-un cazinou obișnuit. Se folosesc mese profesioniste, pachete cu cărți de top, mese de ruletă de cea mai înaltă calitate, toate acestea pentru ca jucătorul să resimtă un mediu autentic. Iar transmisiile sunt efectuate cu camere de filmat de cea mai bună calitate, în timp ce acțiunea poate fi urmărită din mai multe unghiuri, la alegerea utilizatorului.

În concluzie, cazinourile online tind să plătească ceva mai bine când vine vorba de sloturi, dar la ruletă și blackjack live șansele de câștig pe care utilizatorul le are sunt exact aceleași. Nu uita că doar norocul influențează rezultatele finale la sloturi, indiferent care ar fi strategia pe care o aplici. În schimb, la ruletă și blackjack poți aplica strategii care să îți maximizeze șansele.

Sursa foto canva.com. 18+. Joacă responsabil!

Comentarii

comentarii