Acasă Administraţie A plouat cu amenzi pentru șoferii care au oprit pe două străzi...

A plouat cu amenzi pentru șoferii care au oprit pe două străzi din Timișoara

769
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au dat zeci de amenzi șoferilor care au oprit sau staționat pe străzile Gheorghe Lazăr și pe Calea Martirilor.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au început, încă de ieri, acțiunile punctuale pe linia luării măsurilor legale în cazul autovehiculelor oprite sau staționate pe Calea Martirilor, de la str. Mareșal C.tin Prezan până la limita cu comuna Giroc, precum și pe str. Gheorghe Lazăr, artere pe care s-a efectuat reabilitarea la patru benzi de către Primăria Timișoara și pe care au fost montate indicatoare rutiere. În cursul zilei de ieri au fost aplicate pe Calea Martirilor 43 de colante autoadezive, conducătorii auto urmând să fie sancționați contravențional, iar pe Gh. Lazăr un număr de 32 de colante. Și în această dimineață, încă de la primele ore, polițiștii locali s-au deplasat în zonele menționate pentru a lua măsurile legale. Astfel de acțiuni vor fi organizate zilnic până când cetățenii se vor obișnui și vor respecta indicatoarele rutiere instalate în zonă. Reamintim că potrivit OUG 195/2002, sancțiunile sunt între 290 la 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, respectiv oprire sau staționare.

Poliția Locală Timișoara atenționează conducătorii auto să nu oprească sau să staționeze cu autovehiculele în zonele menționate, să fie atenți la noile indicatoare montate pentru a evita aplicarea de sancțiuni drastice, acțiunile pe cele două artere fiind organizate zilnic în perioada următoare.

 

 

Comentarii

comentarii