Acasă Economic PNL a început valul schimbărilor. Cristian Mocan este noul director general al...

PNL a început valul schimbărilor. Cristian Mocan este noul director general al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara

2048
DISTRIBUIȚI

Sefii de structuri din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara au fost anuntati, joi dimineata, printr-un email care a avut ca subiect “informarie privind modificari in structura de conducere a DGRFP Timisoara, ca noul director regional este un membru al PNL Timis.

“Va informam ca incepand cu data de 09 ianuarie 2020, prin Ordinul Presedintelui ANAF nr. 33/08 ianuarie 2020, a fost desemnat domnul Cristian Mocan sa exercite si atributiile functiei publice de conducere vacante de director general al Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara. Va rugam sa procedati de indata la informarea personalului din subordine si sa dispuneti ajustarea modului de intocmire a corespondentei, in consecinta”, se mentioneaza in mesajul semnat de Gabriel Urcan.

Mocan în înlocuiește pe Mircea Călin, care revine în funcţia de director adjunct al Administraţiei judeţene de Finanţe Timiş.

Cristian Mocan, un apropiat al primarului Nicolae RObu, este membru PNL de aproape 15 ani, insa ascensiunea sa spre piscurile sistemului financiar si contabil a inceput odata cu primirea intr-una din lojele masonice din Timisoara, eveniment discret care s-a intamplat in anul de referinta 2013, scrie impactpress.ro.

Comentarii

comentarii