Acasă Politica PNL – PDL – tete a tete

PNL – PDL – tete a tete

DISTRIBUIȚI

O primă întâlnire a birourilor județene reunite ale Partidului Național Liberal și Partidului Democrat Liberal a avut loc miercuri, la Reșița.

Lucrările ședinței comune au fost conduse de co-președinții Alianței Creștin-Liberale PNL-PDL, Marcel Vela și Valeria Schelean și de vicepreședintele PNL, membru în conducerea operativă a Alianței, Sorin Frunzăverde. Adresându-se celor prezenți, liderii județeni ai Alianței Creștin-Liberale și-au exprimat încrederea în noua construcție politică.
“Ceea ce am iniţiat în primăvara anului 2012 s-a realizat acum, la Congresul de fuziune din 2014. Începem o construcție de alt tip, o construcție durabilă. Cred că este cea mai puternică formaţiune politică din România în acest moment” a declarat Sorin Frunzăverde.
“Este un nou început care coagulează dreapta română, mereu dezbinată în ultimii 25 de ani. În Caraș-Severin optiunile au fost întotdeauna majoritar de dreapta și acum depinde de noi cum ne organizăm și ne armonizăm împreună în acest drum pentru Banat și România”, a afirmat și co-președintele Marcel Vela.
Președintele PDL Caraș Severin și co-președinte al ACL Valeria Schelean s-a declarat încrezătoare în forța celor două partide.
”Unificarea dreptei este un deziderat imediat! Electoratul de dreapta își dorește această unificare și sunt convinsă că noua construcție politică va reuși  să  echilibreze scena politică de astăzi și să dea președintele țării.”  
În cadrul ședinței au fost votați cei trei prim-vicepreședinți PNL în persoana lui Ionesie Ghiorghioni, vicepreședintele Consiliului județean, Ioan Borduz, primarul comunei Fârliug și Ioan Cojocariu, consilier județean și director al Casei de Cultură ”George Suru” din Caransebeș.

Comentarii

comentarii