Acasă Politica PNL, pe „repede înainte”. Liberalii timișeni care se doresc parlamentari au doar...

PNL, pe „repede înainte”. Liberalii timișeni care se doresc parlamentari au doar trei zile în care își pot arăta intențiile

1402
DISTRIBUIȚI

Biroul Politic Județean interimar al PNL Timiș a decis, în ședința din 8 octombrie, că membrii organizației care doresc să candideze la alegerile parlamentare din – cel mai probabil – decembrie se pot înscrie în cursa internă până pe 10 octombrie, ora 24. Candidații trebuie să depună o cerere de intenție, un CV profesional și politic și o scrisoare în care să precizeze ce îi califică pentru a deveni deputat sau senator și proiectele pe care le are într-un viitor mandat.

„PNL face cea mai transparentă acțiune de selectare a candidaților pentru alegerile parlamentare dintre toate forțele politice din Timiș. Chiar dacă timpul este limitat, candidații vor trece atât prin filtrul primarilor PNL, cât și prin filtrul Biroului Politic Județean interimar. Criteriile care contează sunt integritatea, competența și profesionalismul”, a precizat Alin Nica, președintele interimar al filialei.

Pe 15 octombrie, aceștia urmează să se prezinte public în fața colegilor de partid. După aceea, în cadrul aceleiași întâlniri, va avea loc votul intern, unul secret. Cei care deja și-au anunțat intențiile nu sunt scutiți de această procedură.

Comentarii

comentarii