Acasă Sănătate „PNL preţuieşte sănătatea”, în Timiş: 352 de consultaţii, în cinci localităţi

„PNL preţuieşte sănătatea”, în Timiş: 352 de consultaţii, în cinci localităţi

297
DISTRIBUIȚI

pnl pretuieste sanatateaDin octombrie 2013 până în aprilie 2014, în cadrul campaniei medicale „PNL preţuieşte sănătatea”, doctorii specialişti au efectuat 352 de consultaţii gratuite de medicină internă, boli infecţioase, pediatrie şi chirurgie pediatrică, medicină de laborator, recuperare medicală şi obstetrică-ginecologie.

Campania este organizată de Comisia de Sănătate din cadrul PNL Timiş şi de Organizaţia Femeilor Liberale din Timiş.

Campania „PNL preţuieşte sănătatea!” a început în Fârdea, apoi a continuat în Biled, Denta, Şag şi Utvin. Scopul este educaţia pentru sănătate şi prevenţia bolilor în mediul rural. Medicii au efectuat analize medicale gratuite cu rezultatul dat pe loc: testul Papanicolau, glicemie, teste pentru hepatita C şi s-a măsurat tensiunea arterială. După stabilirea diagnosticului, s-a recomandat tratament medical, s-au înmânat reţete sau pacienţii au fost îndemnaţi să continue investigaţiile medicale sau să se interneze în spital.

Campania „PNL preţuieşte sănătatea!” va continua în alte localităţi ale judeţului Timiş. În data de 10 mai vor avea loc consultaţii gratuite la Deta, în 11 mai la Jimbolia, în 17 mai la Făget şi în 18 mai la Buziaş.

Comentarii

comentarii