Acasă alegeri locale 2012 PNL Timiş acuză activiştii unor partide de manipulare şi diversiune

PNL Timiş acuză activiştii unor partide de manipulare şi diversiune

DISTRIBUIȚI

În Timişoara s-au întâmplat tot felul de lucruri curioase în ziua votului, lucruri pe care un partid normal nu le-ar face, deoarece ar enerva cetăţenii. Culmea, au fost făcute să pară că le-ar fi făcut liberalii – cei care îl au în cursa pentru Primăria Timişoara pe principalul favorit – Nicolae Robu, candidat USL.

 „Ziua votului a început pentru activiştii unor partide cu acţiuni de manipulare şi diversiune. În cursul serii de ieri, pe mai multe străzi din cartierele Soarelui, Girocului, Şagului şi în Complexul Studenţesc persoane necunoscute au lipit materiale electorale pe parbrizele autoturismelor, pentru a-i enerva pe timişoreni. Aceste materiale electorale au fost lipite ca şi când ar fi venit din partea candidatului USL la Primăria Timişoara. Acţiunea de lipire nu are nicio legătură cu echipa de campanie a candidatului  Nicolae Robu. PNL Timiş a sesizat ilegalitatea la Biroul Electoral Judeţean şi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş şi cere pedepsirea conform legii a celor vinovaţi. Campania mincinoasă a debutat de ieri, pe reţeaua de socializare Facebook, unde candidatul UpT la Primăria Timişoara a postat un mesaj prin care afirma că se plăteşte cu 200 de lei o fotografie de pe buletinul de vot care să fie ştampilat cu Nicolae Robu. Acuzaţia este evident falsă. PNL Timiş nu a plătit niciodată şi cu atât mai mult nu plăteşte acum voturile cetăţenilor!”, transmite Departamentul de Comunicare al PNL Timiş.

„Solicităm pe această cale ca acţiunile de intoxicare, manipulare şi diversiune să înceteze!”
 
„Dezinformarea a continuat în această dimineaţă prin mesajele text pe telefoanele mobile ale timişorenilor. De pe numărul de telefon 0740.107.500  a fost transmis un mesaj fără nicio legătură cu realitatea. Mesajul a fost următorul: „La secţia 36 din Timişoara, o persoană a fost ridicată de politie, pentru vot cumparat de USL. Nu acesta este spiritul Timişoarei, nu pentru asta au murit tinerii în Decembrie ’89. Timişorenii nu pot fi cumpăraţi de USL!  Mergi la vot şi spune nu răspicat oamenilor lui Iliescu. Distribuie prietenilor tăi dacă îţi pasă pe mâna cui ajunge Timişoara”. PNL Timiş a verificat informaţia la Poliţia Timiş, care a negat că ar fi fost arestat cineva pentru vreun incident de acest gen. Solicităm pe această cale ca acţiunile de intoxicare, manipulare şi diversiune să înceteze! Timişoara are dreptul la un vot curat, timişorenii au dreptul la alegeri după propria conştiinţă, nu alterate de manipulări, intoxicări şi diversiuni”, spun liberalii. 

Comentarii

comentarii