Acasă Actualitate PNL Timiş vă plantează pomi… pe gratis!

PNL Timiş vă plantează pomi… pe gratis!

DISTRIBUIȚI

De acum înainte dacă aveţi de gând să vă plantaţi un copac puteţi suna înainte la cei de PNL Timiş, pentru că ei spun că vor face acest lucru pe gratis. Îi contactaţi iar ei vor veni cu ce pomi au şi îi vor planta. Mai rămâne doar să udaţi pomul respectiv plantat de penelişti ca să crească mare şi frumos. Peneliştii din Timiş s-au pus pe plantări de copaci. Un prim pas îl vor face mâine când vor planta o sută de copaci pe strada Macilor, în spatele Liceului Alimentar, acţiune desfăşurată împreună cu primăria.
Dar nu numai acolo, cei de la PNL Timiş au reciclat hârtia şi din banii primiţi pe ea au luat puieţi de la Direcţia Silvică.
Aşa că dacă îi veţi contacta vor veni şi la dumneavoastră să planteze, fără niciun ban.
„ Dacă doresc să planteze sau să fie ajutaţi să planteze pomi, pe domeniul privat, se pot adresa organizaţiei PNL Timiş: 0256 293 881, horia.cristian@cdep.ro, sau la adresa: strada Gheorghe Lazăr nr.1. Ei trebuie doar să facă o cerere, noi le spunem ce pomi avem la îndemână.
Oricine din oraşul Timişoara. Noi din hârtia pe care am strâns-o şi am reciclat-o avem o sumă de bani cu care cumpărăm pomi de la Direcţia Silvică”, spune deputatul PNL de Timiş Horia Cristian.

Comentarii

comentarii