Acasă Politica PNL Timiș pierde un consilier județean. Marian Vasile părăsește partidul și funcția...

PNL Timiș pierde un consilier județean. Marian Vasile părăsește partidul și funcția publică

1187
DISTRIBUIȚI

Șoc în politica timișoreană! După 11 ani, Marian Constantin Vasile, membru PNNL și consilier județean, a anunțat că se retrage din funcție, dar și din partid.

“vă informez prin acest comunicat asupra deciziei de a-mi înainta demisia din Partidul Național Liberal și, implicit, din poziția de consilier județean al PNL”, a anunțat, joi, Vasile.

Ex-politicianul își motivează decizia prin faptul că “nu mai rezonează” cu valorile și abordările conducerii PNL. Dar, rămâne de dreapta și va gândi la fel in continuare, mai spune acesta.

“Pentru a nu lăsa loc unor interpretări nedorite, mai precizez și că rațiunile acestei decizii nu afectează în niciun fel convingerile mele, care rămân de dreapta, și nici opțiunea personală de vot pe care o voi exprima la alegerile prezidențiale de duminică, 24 noiembrie. Motivele retragerii mele din PNL au la bază faptul că, de mai mulți ani, nu am mai rezonat cu valorile și abordările conducerii PNL Timiș. De altfel, mulți timișeni de bună-credință, înzestrați cu luciditatea necesară pentru a înțelege și anticipa direcția în care duc gravele derapaje ale actualei conduceri, dar și cu respect pentru ideologia acestui partid istoric, mi-au semnalat în decursul ultimilor câțiva ani – cu îngrijorare și amărăciune – o serie de aspecte și atitudini asupra cărora nu doresc să insist, dar care sunt, cred, de domeniul evidenței”, a anunțat Vasile.

“Consider însă că acum este momentul să merg mai departe”, a mai subliniat acesta.

 Criptic, ex pnl-istul mai spune că: “Obiectivele pe care le am în vedere vizează o construcție modernă, trainică, la adevăratul potențial al comunităților noastre, care să nu fie constrânse de nivelul de aplatizare auto-suficientă la care au ajuns în prezent dezvoltarea locală și județeană”.

Comentarii

comentarii